Vállalkozol? Mutatkozz be a Junior Expon!
2016. december 21. írta: andyou

Vállalkozol? Mutatkozz be a Junior Expon!

A fiatal vállalkozók számára 2017-ben is páratlan lehetőség nyílik meg Egerben – bemutatkozásra, ismerkedésre, ismeretszerzésre. Ez a JuniorExpo, mely 2016. december 21-én megtartotta a jövő évi tudnivalókról szóló sajtótájékoztatóját az Agria Universitas Egyesület Budapesten.

_dsc0342.jpg

Dr. Horváth Ágnes, az Egyesület elnöke elmondta, hogy a rendezvénynek 2017. március 3-án és 4-én ezúttal is az Agria Park ad otthont. A részvételre – a meghívásos rendszer mellett – idén először pályázati jelentkezés útján is lehetőség lesz, melynek részleteit januárban ismerhetik meg az érdeklődők.

A Junior Expo keretében a „Jó vállalkozás, biztos jövő” verseny fődíja 2017-ben egy tanulmányút az USA-ba. A szakmai zsűri által megállapított helyezettek mellett ismét lesz Vállalkozók Díja, Közönségdíj és több különdíj is. A rendezvény a közönségnek is tartogat meglepetéseket: a kiállítók meglátogatása közben részt vehetnek az Expo-túra játékban, ahol értékes nyereményekhez (többek között wellness-hétvégék, belépőkjegyek, vacsorautalványok) juthatnak a szerencsések.

Habis László, Eger megyei jogú város polgármestere elmondta: az Önkormányzat fontos értéknek tartja, hogy hozzájárulhat a fiatalok sikerességéhez. A tehetség, az innováció, az alkalmazkodás képessége sokoldalúvá teszi az új generáció ambiciózus tagjait. A Junior Expo különleges értéket teremt az Önkormányzat, a civil szféra és a gazdasági élet szereplőinek összefogásával.

_dsc0334.jpg

Szőke István, az Agria Park igazgatója számára megtiszteltetés, hogy a bizalom 8 éve töretlen, és idén is egyedülálló módon egy bevásárlóközpont lehet a rendezvény otthona. A naponta több ezer látogatót fogadó Agria Park kiváló lehetőséget teremt, hogy a szorgalmas fiatalok egy közkedvelt, jó hangulatú környezetben népszerűsítsék vállalkozásukat.

A megújult arculatot a VII. Junior Expo különdíjas AndYou Media Hungary Kft. tervezete Megjelenésében ötvözi a JUNEX hagyományait és Eger város történelmi tradícióit tükröző városarculatát. Betűtípusa újgenerációs, minimalista modern formavilágot követ, ezzel letisztultabb, befogadhatóbb öszképet nyújtva – mondta el az ügyvezető, Hajas Ádám.

logo.pngTe is vállalkozó vagy? Mutatkozz be tavasszal a Junior Expon, Egerben! A rendezvényről szóló ismertetőt és a jelentkezéshez szükséges dokumentációt letöltheted a https://aueeger.wordpress.com/junior-expo-2/ oldalról!

A bejegyzés trackback címe:

https://andyou.blog.hu/api/trackback/id/tr4612066541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása