Magazinfüggő vagyok! &U?
2017. február 09. írta: andyou

Magazinfüggő vagyok! &U?

8 ok, ami garantáltan függőséget okoz!

Miért olvasunk még mindig print magazint mikor minden fent van online? Egyszerűen, mert élvezhetőbb és élőbb. Mert szeretünk birtokolni, szeretjük lapozni, szeretjük a reggeli kávénkkal lefotózni, és az instára feltölteni. Mert egyben láthatunk 100 oldalnyi tartalmat, amiből kedvünkre válogathatunk. Hogy februári lapszámunkba miért szeretsz majd bele rögtön - 7 okot is tudunk mondani! Mindenekelőtt azonban kattints a www.andyoumedia.com oldalra, ahol már megtalálhatod friss magazinunkat. Lapozd fel, és győződj meg magazinfüggőségedről...

februar.jpg

Stílusos 

Ébresztő, közeleg a tél vége! Dobd a szürkeséget és készülj az új évszakra már most a szezon divatszíneivel! Uraim, ajánljuk figyelmetekbe FASHION&U rovatunk stílustippjeit - lapozzátok fel és tegyétek magatokévá!ff_divat_blog.jpg

Kísérletező kedvű 

Átlagon felüli eltökéltség, kérdések nélküli kockázatvállalás – játékosan és könnyedén. A 26. oldalon bevállalós színházak és művészeti vezetők meséltek nekünk alkotómunkájukról! Irány a Maladype és a Latinovits!

„Minden változás kockázattal jár. Ha egy alkotó – bármilyen ügyesen is zsonglőrködjön addigi tudásával – nem őrzi meg kísérletező kedvét, törvényszerűen elkezdi felélni megszerzett eredményeit. A múlt relikviái, a hozott dolgok rendkívül fontosak az ember fejlődése szempontjából, de szükségünk van a változtatásra, a bizonytalanra, az ismeretlennel járó, borzongással teli felismerésekre is.” (Balázs Zoltán)

Független 

Címlapunkon olyan fiatalok, akik mertek az álmaik után menni rendületlenül és mindenkitől függetlenül. Nyisd ki magazinunkat a 36. oldalon, és less be velünk a kulisszák mögé. Vakfolt az alkotók szemében!

Széles látókörű

TE is imádod a határokat feszegetni? A mi szenvedélyünk a művészetek határterületeit felfedezni. Ezúttal tetováló művészeknél jártunk, hogy bepillantást nyerjünk a világukba! Less be velünk hozzájuk a 18. oldalon!

„Nem munka, hanem inkább hivatás. Lényegében megváltoztatjuk valaki életét azzal, hogy rákerül egy újabb minta. Utána már nem lesz ugyanaz az ember.” (Fatum Tattoo)

Különleges 

Ha keresed a különleges, egyedi élményeket a hétköznapokon is, akkor GOOD LIFE rovatunkat imádni fogod! Specialty kávézók, történetekkel, helyajánlóval a 67. oldaltól!

Inspiráló 

Unalmas közhelyek helyett gondolatébresztő tartalom mindjárt a 10. oldalon! Öt hozzávalóból álló receptünk a mindennapjaid felpörgetéséért! Olvasd angolul, és csiszold velünk idegennyelvtudásodat is!

recipe_of_the_year_blog.jpg

Fenntartható 

Arra gondoltunk 2017 legyen a változások és az új szokások éve! Tedd a napi rutinod részévé a fenntarthatóság gondolatát. Tuningolt az albid újrahasznosítható bútorokkal és kiegészítőkkel! Keresd tippjeinket a 78. oldalon!

Céltudatos

Alázat, kitartás és meghatározó kávézások. Örömökről és kihívásokról mesél Mészáros Dorottya, pályakezdő, elsőkönyves írónő. Szereted a jó történeteket? Olvasd el a novelláját is nálunk a 89. oldalon!

magazinfuggo.jpg

 Nos meggyőztünk? Ha bármelyik igaz rád a fenti pontok közül, valószínűleg jó úton haladsz a legkíméletesebb függőség felé vezető úton! Szerezd be magazinunkat kedvenc kávézóidban, bistroidban, szórakozóhelyeden, vagy egyetemi campusodon! Találkozzunk az &U RoadShown, ahol februári lapszámunk mellett értékes ajándékokkal és egy kávéval is meglepünk - hogy jól induljon a napod! Részletekért figyeld Facebook oldalunkat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://andyou.blog.hu/api/trackback/id/tr9312235308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása