Menőnek lenni még mindig menő
2017. július 10. írta: andyou

Menőnek lenni még mindig menő

Fizess könnyedén a fesztiválokon is!

Napszemüveg, szalmakalap, rövidnadrág, saru, és ékszerek minden mennyiségben: tökéletes fesztiválszettünk mellé nem is illik más, mint egy kistáska, ami szinte észrevétlenül illeszkedik öltözékünkhöz. Ilyenkor jön a dilemma: évente egyszer nem akarjuk visszafogni a költekezést, elő a pénztárcával, nesze neked havi fizu! A baj csak annyi, hogy ennyi pénzzel rohangálni nem kellemes, pláne nem több ezer ember között, és nem csak arról van szó, hogy nem akarjuk elhagyni a pénztárcát; amit egyébként egy idő után el se tudnánk hagyni, mert a sok visszajáróból összegyűlt apróhegyek ólomsúlyúvá teszik. Mennyivel menőbb lenne kártyával fizetni! Menőbb lenne? Menőbb is! Ha már stílusosak vagyunk, legyünk maximálisan azok, és a szuper szettünk mellé szerezzünk egy szuper kártyát is.

festipay.jpg

A kártyás fizetési mód nem újszerű a fesztiválokon, az elmúlt években egyre több rendezvény alkalmazza ezt a megoldást. Egyszerű, könnyen kezelhető és kényelmes. A feltöltőpontokon tudsz pénzt tenni a kártyádra, és utána nincs más dolgod, mint minden vásárláskor egy leolvasóhoz érinteni azt. Így neked sem kell végig várni, amíg mindenki egyesével kiszámolja az apróit a pultnál, és te sem tartod fel a sort ugyanezzel. Így az élet sokkal praktikusabb, a szórakozás pedig felhőtlenebb lesz. Ha már erre várunk egész évben, hozzuk ki belőle a legjobbat!

FESTIPAY - AMIT A FESZTIVÁL ARCOK TUTI NEM KERÜLNEK EL


Mivel a feltöltőkártya egyre elterjedtebb használati eszköz, így a piacon is sorra jelennek meg ilyen szolgáltatást kínáló cégek. A Festipay Zrt. a magyar fesztiválpiac egyik legnagyobb készpénzmentes fizetési szolgáltatója. A cég hazai és nemzetközi szinten is teljeskörű készpénzmentes szolgáltatásokat kínál, és képes a fesztiválokhoz kapcsolódó további megoldások integrálására is, mint pl. jegykezelés, beléptetés, értékesítést támogató rendszerek, márka kommunikációhoz kapcsolódó aktivitások. Mindemellett a Festipay 2016 júliusában dobta piacra a Festipay Prepaid MasterCard-ot, amely a világ összes MC elfogadóhelyén használható.

 

És hogy hol találkozhatsz vele?

Ha fesztivál arc vagy, akkor szinte biztos, hogy nem kerül majd el: a Festipay ott van a VOLT-on, a Szigeten, a Balaton Soundon, a B.my.Lake-en, az Efotton, a Gourmet fesztiválon, de még a Budavári Sörfesztiválon is.

 

Szerző: Tirpák Barbara 

Fotó: Festipay

A Fintech világáról és az innovatív fizetési módokról bővebben itt olvashatsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://andyou.blog.hu/api/trackback/id/tr3912654431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása