Divat és stílus a KOGART Házban
2016. szeptember 30. írta: andyou

Divat és stílus a KOGART Házban

Mi ott leszünk! Jöttök?

Az European Fashion Union szervezésében október 8-án jön az év egyik legfontosabb divateseménye a Kogart-házban. A rendezvény már délelőtt 11:00-kor elkezdődik Alexander Belov előadásával, mely minden bizonnyal különleges felütése lesz a színvonalas programoknak.

Az European Fashion Union egy olyan platform, mely tehetséges tervezőknek szól - a világ minden tájáról. A sokszínű program támogat minden divatipari ágazatot, tervezőt és kreatív egyéniségeket, hogy megtalálják a helyüket és stílusukat a divat világában. 

A rendezvényt nívós verseny zárja, melynek résztvevői között sok-sok nemzet képviselteti magát: lengyel, spanyol, ukrán, örmény, krím, orosz, olasz, francia jelenlétre is számíthatunk a hazai tervezőkön kívül.
A verseny zsűrizését olyan szakmai nagyságok végzik, mint Mimmo Carabetta, divattervező, Oscar Larion, nemzetközi sminkmester, Alexander Belov nemzetközi divatszakertő. Az eredményhirdetésre várhatóan este 20:00-kor kerül sor a gyönyörű Andrássy úti helyszínen. Tartsatok velünk, ha a stíluson túl a kulisszák és a jövő tehetségei is érdekelnek Benneteket! efu.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://andyou.blog.hu/api/trackback/id/tr2611754335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása