Ettől tuti fejreállsz! Virtuális Budapest
2017. április 21. írta: andyou

Ettől tuti fejreállsz! Virtuális Budapest

Nézz szét Budapesten 360 fokos panorámában. Videóban.

Veletek is előfordult már, hogy elkalandoztak a gondolataitotok, és borzasztó nehéz volt visszazökkenni a valóságba? Szívesen teleportálnátok néha egy teljesen másik helyszínre? 

bp.jpg

Nos, ma már ennek valóban csak a képzelet szabhat határokat. A Corinthia Hotel Portraits of Budapest 360° Experience exkluzív világpremierjén meggyőződhettünk arról, hogy a mai technológia korában elképesztő dolgokat lehet megvalósítani... Nem mese, nem csalás, nem ámítás, valóban körbe lehet nézni a térben - egy videó segítségével is.

A világpremieren látott videó 360 fokban, VR szemüveg segítségével, virtuális valóságban mutatta be a város szépségét négy, meghatározó budapesti karakter szemével: Malek Andrea (énekesnő), Felméry Lili (ballerina), Bonta Gáspár (építész) és Hlatky-Schlichter Hubert (étteremtulajdonos).

Szinte hihetetlen, a Samsung ismét nagyot alkotott... Az biztos, hogy szem nem marad szárazon, akkora élményt nyújt ez az audiovizuális látvány.

A videó pedig itt tekinthető meg, és miközben pörög a film, bátran nézzetek szét közben a térben! Őrület...

Szeretjük az innovációt. Szeretjük egy kicsit másképp látni a világot. Szeretjük a technikai újdonságot, a mozgó címlapot, és mindent, ami különleges. És hogy még mi minden mást lehet majd így megtekinteni? A lehetőségek sora végtelen, csak a fantázia szabhat neki határokat.

 

(Fotó forrás: Králik Márta)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://andyou.blog.hu/api/trackback/id/tr4212443333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása