A tanulás nem unalmas többé!
2017. január 18. írta: andyou

A tanulás nem unalmas többé!

Interaktív és személyre szabott képzések

Érdekel a reklám? Többet akarsz tudni a PR kommunikációról? Azok közé tartozol, akik tudják, hogy nem elég tankönyveket olvasni, de valós tapasztalatok is kellenek ahhoz, hogy a jövőben sikeres legyél? Eszedbe jutott már, hogy milyen lenne találkozni a magyar kommunikációs szakma nagyjaival?

2017. februárjától újra elindulnak az Independent Media Education Center (IMEC) gyakorlati kommunikációs képzései. 

Az IMEC idén februártól frissített tematikákkal indítja el egyedülálló oktatási programját: “PR KOMMUNIKÁCIÓ A GYAKORLATBAN”, illetve „MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓ A GYAKORLATBAN” címmel, mindkettő az ELTE Média és Kommunikáció Tanszékével együttműködésben.

marketing_pr_kepzes.png

A képzések különlegessége, hogy mind a reklám-, mind a PR szakma egyes részterületeit olyan gyakorlati szakemberek mutatják be, akiket az adott terület legelismertebb, “emblematikus” szakemberei között tartanak számon, és akiket ilyen keretek között többnyire ritkán hallunk-látunk. Közel 70 inspiráló előadót ismerhetnek meg a résztvevők, köztük főszerkesztőket, marketing- és kommunikációs igazgatókat, vezérigazgatókat és olyan közismert kommunikátorokat, mint pl. Györfi Pál, Galler András „Indián”, Tom Hidvégi, Geszti Péter, Sas István.

gesztip.jpg

Közel 70 inspiráló előadót ismerhetnek meg a résztvevők

A marketingkommunikációs képzés résztvevői hallhatnak többek között arról, hogyan születik a kreatív ötlet, hogyan lehet eredményesen használni a közösségi médiát, vagy arról, hogyan alakul az X,Y,Z és Alfa generációk fogyasztása és médiahasználata, de bepillanthatnak a reklámfilm készítés kulisszái mögé is. Sőt, részt vehetnek reklámfilm forgatáson.  Szó lesz a reklámpiac változásairól, a legújabb  médiatervezési technikákról, a márkamendzsmentről, és arról is, hogyan lehet egy személyiség köré márkát építeni pl. a divatszakmában.

A PR kommunikációs képzés tematikája felöleli többek között a PR stratégiaalkotást, a sajtókapcsolatok kialakítását, valamint a külső és belső PR összehangolását. Főszerkesztők mutatják be egyes médiatípusok, szerkesztőségek működését. A program foglalkozik a kríziskommunikációval, a non-profit szervezetek kommunikációjával, és  olyan speciális szektorok kommunikációjával, mint a szigorúan szabályozott gyógyszeripar vagy a pénzügyi szektor. Érinti a művészek építését, valamint a vállalati/intézményi vezetők kommunikációját, beleértve az elektronikus médiában történő szereplést is.

diakok.jpg

Az IMEC alapítói B. Csejtei Ildikó és Liptay Gabriella, akik az elmúlt évtizedek során számos jelentős vállalat kommunikációs igazgatói posztját töltötték be. Céljuk, hogy egy egyedülálló iparági összefogás létrehozatalával a szakmában felhalmozott gyakorlati tudást rendszerezett, de izgalmas és sokszínű megközelítésben juttassák el a fiatalabb generációkhoz, elősegítve szakmai fejlődésüket, és felkészítve őket a munkaerőpiacon való sikeres helytállásra. A program interaktív előadásokra és személyre szabott konzultációs alkalmakra épül.

A szakmában felhalmozott gyakorlati tudás rendszerezett, de izgalmas és sokszínű megközelítésben érhető el.

A képzés opcionális vizsgával zárul. A sikeresen levizsgázó résztvevők az ELTE Média és Kommunikáció Tanszéke által is hitelesített oklevelet kapnak, valamint az IMEC szakmai partnere, a Magyar Reklámszövetség tagjává válnak. A résztvevők csatlakozhatnak az IMEC által kínált gyakornoki- és álláslehetőségeket kínáló programjához is.

 

További információk, regisztráció: www.independentmedia.hu/marketingkommunikacioskepzes

Facebook oldal: www.facebook.com/IndependentMediaEducationCenter

A bejegyzés trackback címe:

https://andyou.blog.hu/api/trackback/id/tr3412135793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása