8 #musthave ötlet adventre
2016. november 30. írta: andyou

8 #musthave ötlet adventre

Albituning Winter Edition

Holnap kezdődik! Gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy egyszerűen nem bírok magammal, és ha tehetném egész nap csak hagynám tombolni a cukiságfaktorért felelős hormonjaimat, és ragasztgatnék, hajtogatnék, festenék, és ragyognék - mert véletlenül önmagamat is fényfűzérbe tekerném persze. Hoztam Nektek néhány olyan ötletet, melyekkel bátran és hatékonyan hódolhatunk a decemberben rendszerint megakadályozhatatlan szenvedélyünknek.

Csodás papírgyémántok mindenhova

Éljen idén a geometria és a minimalizmus! Legyenek a gömbök is szögletesek! Hajtogassatok olyan origami díszeket, amik TÉNYLEG menők.

Hímezni megint szexi!

…és 2016-ban nem kell, hogy csak a nagymamák luxusa legyen! Vegyetek egy rámát a legközelebbi kreatív üzletben, dobjatok hozzá egy hímzőtűt és néhány színes fonalat, és fogjatok hozzá! Én minden viccet félre téve rákívántam.

Deszkázz!

A vintage lakberendezési stílus ugyan elcsépeltté vált és lecsengett, de utórezgéseként azért napjaink trendjei is törekednek a naturális anyaghasználatra és formavilágra. Használjatok kezeletlen, vagy rusztikusra pácolt fafelületeket a faliképek alapjaként, és egyszínű festékkel, letisztult mintákkal díszítsétek fel őket.

Fény és csillogás

Idén is elmarathatatlan velejárója a téli estéknek az indokolatlan mennyiségű fényfüzér. Amennyi csak fellelhető a lakásban, azt mind bátran pakoljátok fel a szabad falfelületekre, ablakkeretekre, ajtófélfákra, használaton kívül álló felesleges kerékpárra...nem lehet túlzásba esni, felesleges szerénykedni!

Ágas-bogas

Fenyőággal díszíteni mainstream. Különben is a tűlevelek szemetelnek a szobában, arra pedig semmi szükség. Idén díszítsetek tehát mogyoróvesszőkkel, nyírfával vagy bármilyen ágakkal. Natúran is mindenképpen menő lesz, de az igazán trendi dekoráció érdekében fújd be arany vagy ezüst színű festékkel, vagy ragasztózd be és szórd tele csillámporral vagy flitterekkel.

A szavak ereje

Állítólag, ha kedves szavakkal vesszük magunkat körbe valahogy mi magunk is kedvesebbek leszünk, és harmónikusabb lélekállapotba kerülünk. Egy próbát megér!

Idén végre tényleg csináld meg álmaid ajtódíszét!

Tipikus: már októberben pörgeted a Pinterestet, hogy milyen ajtódíszt fogsz majd csinálni, ha már elvárt, hogy ünneplőbe öltöztesd a bejárati ajtót. Aztán a sok rákészüléssel a motiváció oda is veszik. Van egy jó hírem: idén a legmenőbb koszorút gyakorlatilag nulla költséggel, nulla perc alatt elkészítheted. Itt is igaz a tézis: a tűlevéllel várd meg a szentestét, és az előkészületek során használj  pucér ágakat, vagy lomblevelű örökzöldeket. Ajánlom a babérmeggyet, az eukaliptuszt, a rozmaringot, vagy a szerelem és a szép lélek jelképét, a kedvencemet: a mirtuszt.

Küldj képeslapot!

Annyira borzasztó lenne, ha ez a hagyomány végleg feledésbe merülne. Ha nincs kedved gyártani, csak simán használd azt amit az &U Magazin téli számában találsz! Ha mégis kedved támadna, törekedj itt is a letisztult természetes összhatásra. Tudod, a több kevesebb! (Ezt véletlenül se ragasztózd be, és szórd le csillámporral vagy flitterekkel például. Az egy nagyon rossz ötlet volna…)

Rita Zsófia

Forrás: www.pinterest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://andyou.blog.hu/api/trackback/id/tr7812009202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása