Megszerezni könnyű. Törődni kihívás.
2016. november 24. írta: andyou

Megszerezni könnyű. Törődni kihívás.

Cipőápolás férfiak számára, télen is – a Deichmann termékeivel!

Bőr, hasított bőr vagy velúr cipő? Netán lakk vagy műszálas textil? Üzleti találkozó, sport, vagy csak egy utcai séta? Ahány férfi, annyi stílus, viszont egy pontban mind közös: a jó megjelenéshez szükséges az ápolt és igényes cipő. Ezen kívül a lábbeli az első három dolog egyikét képezi, amit egy nő biztosan megnéz egy férfin. A gondosan kiválasztott cipő hosszú évekig, évtizedekig is társunkká válhat, ezért időt kell fordítani ennek ápolására.

0. lépés: védelem

A legelső viselés előtt érdemes egy impregnáló szer segítségével felület-ápolást végrehajtani, ezáltal is biztosítani kedvenc lábbelinknek egy olyan védőréteget, ami a későbbiek során még nagyon jól jöhet. Az impregnáló szerek a nedvességtől és a szennyeződéstől is védenek.

 

„Pocsolyába léptem, sáros lett az új cipőm”

Legyen szó esős őszi időről vagy havas-latyakos téli napokról, bármilyen cipőről, a legfontosabb dolog az, hogy a lábbeli használat után jól ki legyen szárítva. A radiátor mellett pedig csak mi melegedjünk, hiszen a hirtelen meleg levegő hatására a bőr cipő elveszítheti rugalmasságát. A mérethez illeszkedő sámfa formában tart és kiegyenlíti a használat közben keletkezett apró deformációkat is.  

 

Tiszta ügy

Egy puha kefe és egy törlőruha mindig gyengéd társ - már ami a cipőt illeti. A megfelelő tisztítás után jöhet a további kezelés.

 

Shine like a star

Bőr lábbelijeink esetében érdemes a felületek ápolásához lanolin- és méhviasz tartalmú cipőkrémeket, illetve boxokat választani. Emellett a cipő színét is aktiválja, és egy puha törlőruhával áttörölve azt még fényesebbé varázsolhatjuk. Nubuk és velúr cipők esetén a cipőápoló spray vagy hab a nyerő, ami szivaccsal könnyedén felvihető.

 

Szellős kényelem

Az aktív szenet tartalmazó talpbetétek abban segítenek, hogy kényelmes legyen a lábaknak és közben megfelelően szellőzzenek is. Így aztán lazán végig lehet talpalni egy egész napot!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://andyou.blog.hu/api/trackback/id/tr6211995764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása