BE UNIQUE! Be present!
2016. november 22. írta: andyou

BE UNIQUE! Be present!

Itt az év vége. Lassan kezdődik a vizsgaidőszak és ezzel együtt elkezdődnek a karácsonyi és szilveszteri bulik is. Elég stressz lesz most rajtad a tételek és a vizsgák miatt, teljesen felesleges azon is aggódni, hogy mit vegyél fel, ha kimozdulsz a csajokkal. Vedd figyelembe az alábbi parti trendeket és biztosan mindenki rá fog figyelni a páncparketten!

Metál rakott szoknya

A rakott szoknya sokak számára a kellemetlen iskolai ünnepségek jutnak eszébe, pedig ez a ruhadarab sokkal menőbb annál, mint árván ott hagyjuk az üzlet polcain. Sok érv szól mellette: kényelmes, nagyon könnyen variálható, és szinte alig van olyan stílus, amibe ne lehetne beépíteni. A legtöbb testformának a térd alatti hossz áll jól. Érdemes a legújabb trendet követni és valami fémes, metálos anyagút választani. Hordhatod, puha kötött pulóverrel, inggel, pólóval de még a topp is nagyon jól mutat vele. Cipők terén is eldobhatod az agyad, a kérdés, hogy milyen stílust szeretnél képviselni? A igazán csajos szeretnél lenni válassz egy magassarkút hozzá, ha lázadni szeretnél párosítsd tornacipővel.

Pufi dzseki és a szőrös kabát

Télen nem szeretünk fázni éppen ezért fontos, hogy olyan kabátot válasszunk magunknak, ami megvéd a hidegtől és trendi. Ebben az évben a retró nagyon menő, főleg, ha az 1960-as évek űrkorszakát idézzük vissza. Válassz fényes, fémes anyagú kabátot, hőfóliás pufi dzsekit, ami csak úgy csillog a nappali fényben és melegen tart. A másik opció, ha egyszerűen saját magadat sem veszed komolyan és a Mupet Show Cookie Mondsterjének bőrébe bújsz, azaz beújítasz egy nagy szőrkabátba. Ne feledd a mai divatban mindent lehet! Válassz monokróm vagy színpompás darabot, a lényeg, hogy menjen az egyéniségedhez.

Inspirálódj nagyi kárpitjairól

Viccesen hangzik első hallásra, de ha megnézed a legnagyobb divatházak kifutóit rádöbbensz, hogy ebben a szezonban minden menő, ami csak egy kicsit hasonlít a nagyszülők retrómintás tapétájához vagy ágyhuzatához. A Cavalli, a Práda, a Gucci, mind-mind bevállalta, itt az idő, hogy te is megbarátkozz a legújabb trenddel. Választ ki kedvenc mintádat és rány a táncparkett, vagy ha bevállalósabb vagy, akkor hordhatod nappal is.

Válassz hosszú ujjú felsőt!

Most, hogy a hőmérő higanyszála nem meg feljebb 5 foknál esténként, érdemes hosszú ujjú felsőket választani, ha bulizni mész. Nem csak jól néz ki, de ha belegondolsz praktikus is, hiszen nem fogsz fázni, és nem kell szenvedni a blézerrel sem.

FOTO: César G. Touset
Stylist: Kiss Márk
MUA: Németh Bianka
Haj: Militaru Vivien
Modell: Fanni // Avantage Models

A bejegyzés trackback címe:

https://andyou.blog.hu/api/trackback/id/tr9911989032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása