Cipővásárlás egyszerűen?
2016. szeptember 24. írta: andyou

Cipővásárlás egyszerűen?

DEICHMANN applikációval könnyebb az élet

Kis fekete? Szűk farmer és egy egyszerű, mégis épp előnyösen gyűrődő fehér póló? Valami vörös rúzsért kiáltó kihívóbb darab? Mindenki másra esküszik, de a hozzá passzoló cipő és táska elengedhetetlen – ez vitathatatlan.

Sosem hittem volna, hogy egy app ennyire meg tud győzni. Nem is vártam sokat, de egy ruhakeresés előtti végső elkeseredésemben a telefonomhoz nyúltam. A Deichmann applikáció teljesen ingyen volt, arra gondoltam, miért ne tehetnék egy próbát. Azonnal odalettem érte. Nem csak pontos útmutatást ad a legújabb cipődivathoz, hanem rajta keresztül kiélvezhetjük a különféle cipők vagy táskák online vásárlásával járó kényelmet, sőt a legközelebbi üzletekhez is könnyedén elvezet. Csak ajánlani tudom, össze is szedtem, hogy mennyi minden miatt.
app_1.png

Irány a legközelebbi bolt!

Én kifejezetten kedvelem fizikailag is a kezembe venni a cipőt és felpróbálni. Pont ezért is szeretem az applikációt, ami - függetlenül attól, hogy éppen aktuálisan hol tartózkodom - a helymeghatározás pontos beállításával megmutatja, merre található a legközelebbi Deichmann. Kinézem online, hogy melyik típus tetszik, gyorsan ki tudom keresni, hogy van-e a számomra megfelelő méretben, és irány az üzlet. Ha pedig minden előzetes tájékozódás nélkül megyek el a boltba, és a cipő további paramétereire vagyok kíváncsi, akkor azt egy egyszerű beolvasással, az alkalmazás vonalkód-szkennerével rögtön leellenőrizhetem. Ha esetleg nincsen az adott modellből megfelelő méret, akkor a telefon megkeresi a közeli lelőhelyeket, vagy azonnal meg is rendelhetjük a kedvenc terméket a mobilshopban.

app6_2.png

Nem akarok lemaradni a legújabb divatról

Mivel szeretem követni a legújabb divatot, az interaktív magazin, a tv-reklámok és a prospektusok segítségével azonnal értesülök a legújabb trendekről, így nem maradok le semmiről.
trendblog_1.png

Hosszabb időt igényel egy cipővásárlás

A barátnőm viszont nem szeret boltról boltra járni, ott nézelődni, válogatni és szerinte egy új cipő vásárlása mindig hosszú és nyűgös folyamat. Az alkalmazással viszont bárhonnan, bármikor meg tudja nézni a teljes kollekciót és könnyedén meg tudja vásárolni a neki legjobban tetsző típust. Sőt, még utaznia sem kell érte - kényelmesen és ingyen házhoz is szállítják neki.

bokacsizma_3.png

Interaktív kirakat

Minden termék egyszerűen és gyorsan megteknthető (elöl-, oldal- és felülnézetből), kiválasztható és megrendelhető. Sőt, még egy csinos táskát is tudok választani hozzá kiegészítőként. Ezáltal elmondható az is, hogy a keresési funkció rendkívül kényelmes és egyértelmű.

app3_3.png

Infománia

A férfiak is kedvelik az alkalmazást, hiszen azon túl, hogy imádják a modern technikát, időt is tudnak spórolni azzal, hogy online intézhetik a vásárlásaikat. Amióta ott van a telefonon az alkalmazás, a barátom sem nyaggat azzal, hogy menjek el vele cipőt vásárolni. Helyben, otthonról is ki tudja választani és a végén megerősítést kér, hogy jól döntött-e.

Gyors visszajelzés

Az ügyfélszolgálat menüpont lényegesen megkönnyíti a dolgunkat, hiszen az ott megtalálható ingyenes szám azonnal elérhető, illetve e-mail küldése is egyszerű és gyors.
service_1.png

A Deichmann applikáció ingyen letölthető a Google Play-ről és az AppStore-ról is.

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://andyou.blog.hu/api/trackback/id/tr5111737683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása