Idén már a 25. Sziget Fesztivál!
2017. július 10. írta: andyou

Idén már a 25. Sziget Fesztivál!

Kell egy hét együttlét.

1993 óta eltelt 25 év, sok minden változott és sok minden megnőtt, de az „itt mindent szabad, de semmit sem muszáj” szlogen még mindig érvényes. Augusztus 9-e és 16-a között idén is „kell egy hét együttlét”. Ami elképzelés 25 éve egy Sziámi-koncertről hazafelé tartva megszületett, mára az egyik legnagyobb európai fesztivállá nőtte ki magát. Idén már a 8 milliomodik látogatót várják a szerezők a 25. Sziget fesztiválra.

sziget_bestof2016_50.jpg

A lehetőségek száma igencsak nagy, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Az idei 25. Sziget Fesztiválon a következő helyszínekre érdemes ellátogatni:

NAGY UTCASZÍNHÁZ – AERIAL JOCKEY STRADA
(E-ARG)/COLLECTIF ARBUSTE (F): LATALAYA
CIRQUE DU SZIGET
FIDELIO SZÍNHÁZ- ÉS TÁNCSÁTOR
PAPAGENO KLASSZIKUS, OPERA ÉS JAZZ SZÍNPAD
VÁNDOR VURSTLI ÉS KIS UTCASZÍNHÁZAK
CARDBORDIA SÁTOR
SÁTOR HATÁROK NÉLKÜL
MÚZEUMI NEGYED
JI CSING LABIRINTUS
GAMELANDHUB
SAKKSÁTOR
CINEMA HUNGARY/TEDXBUDAPEST KLUB SÁTOR

Idén ismét közös sátorban lesz megtalálható a Nemzeti Filmalap és TEDxBudapest programja. Rekordszámú filmmel, a legfrissebb és legnagyobb magyar mozisikerekkel, a nemzetközi filmfesztiválok kedvenceivel, továbbra is pattogatott kukoricával és idén először kultfilmekkel, felújított magyar klasszikusokkal és némafilmekkel is várja a nézőket a Cinema Hungary – Mozi a Szigeten.

Filmek közül a Testről és lélekről, a Kincsem, a felújított és digitalizált Körhinta, a Kopaszkutya, a Moszkva tér és visszatér, a Macskafogó is szórakoztatja a nézőket. A Filmalap fő céljainak egyike, hogy visszahódítsa a közönséget a magyar filmekre, és felhívja a figyelmet a mozizásra, mint emlékezetes közösségi élményre. Augusztusban irány a Cinema Hungary a Szigeten! TEDxBudapest Klub bemutatja –SZIGET - IMAGINE A TEDxBudapest/TEDxYouth@Budapest már nyolcadik éve teremt platformot olyan tehetséges és tettre kész fiatalok számára, akik saját eszközeikkel dolgoznak egy jobb világért.

Hiszen a jövő a mi kezünkben van és nem elég csak beszélni, tenni is kell az álmainkért.


Mindenkit sok szeretettel vár a TEDxBudapest Klub sátra, főleg azokat, akik szeretnének közösen álmodni, gondolkozni és tenni egy jobb jelenért és jövőért!

A teljes zenei programkínálat itt érhető el.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://andyou.blog.hu/api/trackback/id/tr2212654867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása