TEDxDanubia 2017 - Ösztöndíj Program
2017. április 13. írta: andyou

TEDxDanubia 2017 - Ösztöndíj Program

100 diák, tanár, kutató, művész és értelmiségi juthat be idén a 10. TEDxDanubia konferenciára!

A TEDxDanubia Csapata 100 helyet ajánl fel a közösségünk számára legfontosabb egyéneknek, kutatóknak, tanároknak, diákoknak, művészeknek és értelmiségieknek a MÜPÁban tartandó 10. TEDxDanubia konferenciára 2017. május 4-én. Az idei programról itt olvashatsz – a csapat április 16-ig várja a jelentkezéseket! Bővebb információ a pályázatról:

http://www.tedxdanubia.com/hirek/tedxdanubia-2017-osztondij-program

 

A 2017-es TEDxDanubiáról

Témánk: EGYEDÜL ÉS EGYÜTT 

Több, mint 10 éve szervezik meg a TEDxDanubia konferenciát, ami egy egész napos multidiszciplináris tudományos és művészeti konferencia a TED eszméi, szellemisége mentén. Idén 2017. május 4-én a MÜPÁ-ban tartják, több mint 20 előadóval és 1200 lelkes, társadalmilag aktív résztvevővel, akik elkötelezettek a “Terjesztésre érdemes gondolatok” mellett.

Az egész napos multidiszciplináris tudományos és művészeti konferencia fő témája: EGYEDÜL ÉS EGYÜTT. A nap során olyan előadókkal találkozhatsz, mint Giulia Enders orvos, a “Bélügyek” című könyv írója; Kenyeres István biotechnológus, akinek biológiai gyárai szennyvízből, hulladékokból víz-,  energia- és biotermékeket állítanak elő; Darlene Damm, a Singularity University globális kihívásokkal foglalkozó részlegének alelnöke, aki a világon elsőként indított közösségi finanszírozású űrkutatási projekteket; vagy Gingger Shankar indiai-amerikai énekes, több díjnyertes film zeneszerzője.

A TED-ről

A TED (Technology, Entertainment, Design) egy nonprofit szervezet és különleges konferenciasorozat, amely elkötelezett az Ideas Worth Spreading („Gondolatok, amelyeket érdemes terjeszteni”) eszméje mellett. A TED konferenciák a 18 perces vagy rövidebb, gondolatébresztő és szórakoztató előadásokkal rendkívül intenzív és inspiráló élményt jelentenek. A TED teljesen megváltoztatta, más dimenzióba emelte a korábban megszokott konferenciaélményt, így vált a világ talán legizgalmasabb, legkeresettebb és legkomolyabb, nem szigorúan szakmai jellegű konferenciájává. A TED konferenciákon az előadásokról videó készül, amik az események után elérhetőek a www.TED.com oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://andyou.blog.hu/api/trackback/id/tr512424005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása