Corvinus Fashion Show 2017
2017. április 02. írta: andyou

Corvinus Fashion Show 2017

A kortárs magyar divat új plattformja

Április 3-án kezdődik a Budapesti Corvinus Egyetem egyik legnagyobb kulturális, szakmai és sport rendezvénysorozata a JÉG Napok, a Jövőt Építők Generációja szervezésében. A programsorozat nyitóeseménye a Corvinus Fashion Show elnevezésű divatbemutató, amelyet április 3-án 19 órától tekinthettek meg a Budapesti Corvinus Egyetem aulájában.

A divatbemutató célja a feltörekvő kortárs, magyar divattervezők kollekcióinak népszerűsítése a fiatalok, illetve a hallgatók körében. A bemutató különlegessége és egyedisége abban merül ki, hogy a ruhákat nem profi modellek, hanem hallgatók mutatják be.A divatbemutatón idén 6 fantasztikus magyar márka csaknem 70 kreációját nézhetjük majd meg, melyet a Corvinusos hallgatók mutatnak be.

A modellek sminkjéről Tóth Zsuzska, Demeter Zsófia és Soltész Dóri gondoskodnak. Az eseményt Bogdándi Virág, bologger fogja konferálni. Látható lesz a Berbloom, Helga Toth, Kovács Erika, Orsolya Darcsi, a The NAAN Design és a ZAGABO meseszép kollekciói - ismerjétek meg részletesebben a tervezőket a galériánkra kattintva!

Az esemény kiemelt támogatóiként szeretnénk bemutatni a fodrászteam tagjait. A modellek frizuráját Balogh Sándor és Varga Zita Laura készítik el. „A hajak elkészítését kb. 5 perc alatt álmodtuk meg. Nem akartunk mások munkáiból inspirálódni, inkább szerettünk volna egyszerűen fodrász-vendég fejjel együtt gondolkodni. Legyen természetes, egyszerű és elegáns egy csipetnyi hanyagsággal.” – mondta Sándor.

Szeretnénk megköszönni fő támogatóinknak, hogy egy még színvonalasabb és még sikeresebb rendezvényt hozhatunk létre a támogatásukkal! Köszönjük a Coca-Colának, a Studio Little Grandma-nak és a Cosmopolitan-nak az &U magazinnak és az Agencies applikációnak!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a rendezvény ingyenes!
A bemutató időpontja: 2017. április 3. 19:00
A bemutató helyszíne: Budapesti Corvinus Egyetem, E Főépület Aula

A JÉG Napok további érdekes programjait itt megtalálhatod: https://www.facebook.com/events/2239315096294638/

Készüljetek, hamarosan kezdődik a Corvinus Fashion Show!

Főszervező: Hellner Johanna Dorina
Szervező: Tauber Kinga

 

A bejegyzés trackback címe:

https://andyou.blog.hu/api/trackback/id/tr5512395093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása