Már nem...
2017. február 15. írta: andyou

Már nem...

Három év után új klippel jelentkezik a sikeres Dirty Slippers pop-rock csapat!

Az elmúlt években feltűnhetett a zenekar rajongóinak, hogy a 2013-as "Caroline" óta nem jelentkeztek a srácok új videóanyaggal. Érdekesség az is, hogy a 2015 végén megjelent "Múzsa" nagylemezről a "Már nem" az első megfilmesített dal, pedig erről a korongról már több zeneszám került be a rádiókba.

marnem2.png

A zenekar tagjai olyan vehemenciával turnéztak az előző években, hogy se idejük, se energiájuk nem maradt belevágni egy videoklip készítésébe. Azonban a most elkészült "Már nem" c. dal minden tekintetben egy rendhagyó, trendi és különleges alkotás.

Az újrahangszerelt remix változat Felföldi Zsoltnak, a zenekar zongoristájának produceri munkája, hegedűn pedig Dávid István folklór hegedűművész működik közre. A lélegzetállító hegyvidéki helyszínen forgatott kisfilm Romániában, a Bihari-hegység érintetlen erdőiben készült, melyet a rendező, Ritók-Filip Áron álmodott meg.

marnem.jpg

A Dirty Slippers "Már nem" videoklipje már a hazai zenecsatornák műsorai közt is szerepel és az alábbi linken megtekinthető:

A bejegyzés trackback címe:

https://andyou.blog.hu/api/trackback/id/tr6312263708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása