Mondj nemet a szürkeségnek!
2017. február 10. írta: andyou

Mondj nemet a szürkeségnek!

Let's COLOR your style

Ahogy beköszönt a tél, azzal a lendülettel tűnnek el az utcáról a színek. Előkerülnek a fekete kabátok, kiegészítők - úgy érzem, mint ha fél évre gyászba borulnánk. Pedig ebben az időszakban is számtalan árnyalat közül választhatunk, ami összhangban lehet egyéniségünkkel. Ha a színek mellett döntesz, tudnod kell azt is, milyen jelentéssel bír az az árnyalat, amit magadon viselsz.

KÉK SZÍN

A kék üzenete a női- és a férfidivatban is hasonló. Ez a szín biztonságot és stabilitást sugároz. A remény, a hűség, a bölcsesség, a bizalom és az intelligencia szimbóluma. Rajongói megbízhatóak és elkötelezettek. A kék különböző árnyalatai különböző jelentéssel bírnak. A pasztell változat lágyságot, nyugodtságot sugároz, míg a király- vagy türkizkék ruhadarabok energiát és magabiztosságot kölcsönöznek.

f_07.jpg

FEHÉR SZÍN

A fehér szín az egyszerűség, kifinomultság, a semlegesség és a tisztaság jelképe - éppen ezért fehér a menyasszonyi ruha is. A testünk nagyon pozitívan reagál a fehérre, ugyanis ez az a szín, ami minden más színben is megtalálható. Ha szeretsz fehérbe öltözni, akkor mindenben a kiválóságot és a teljes tökéletességet keresed.

BARNA SZÍN

A barna a föld színe. Ebből következik, hogy minden olyan érzelem megtalálható e szín kedvelőiben, ami összefüggésben van az anyasággal, a gondoskodással, a megbízhatósággal, a hűséggel. Szorgalmas, alázatos, önuralmat mélyen gyakorló személy, aki ezt a színt kedveli. Fontos számukra a biztonság, mert nehezen élik meg a változásokkal járó bizonytalanságokat.

SZÜRKE SZÍN

A szürke szín az értelem, a tudás és a bölcsesség jelképe. Sokszor tartják úgy, hogy az önként vállalt magányosság színe. A szürke kedvelői nem szeretik a feltűnést, egyek szeretnének lenni a sok közül, miközben azt gondolják, hogy mások, mint a többi ember. Kissé távolságtartóak mindennel és mindenkivel szemben, viszont kompromisszumképesek, ahogyan a szürke a fekete és a fehér színek között van félúton.

VÖRÖS SZÍN

Nem titok, hogy a vörös színnel érzelmi hatást válthatunk ki az emberekből. A csábítással, a nemiséggel, a libidóval áll összefüggésben. A nők és a férfiak is nyugodtan hordhatják ezt az árnyalatot, vagy akár egy sötétebb variációját, a burgundit. Vigyázz, mert a túl sok piros vagy vörös nagy felületen agresszív hatású lehet. Önbizalomnövelőnek tökéletes választás!

f_05.jpg

A teljes albumot keresd a februári &U Magazinban, a www.andyoumedia.com-on vagy a Facebook oldalunkon! 
Szerző: Pusztai Olivér (www.stiler.hu)

Fotó: César G. Touset
Fotó koordinátor: Pusztai Olivér
Stylist: Peleskey Zsuzsa
Make up: Kátai-Pál Edina
Haj: Militaru Vivien
Modell: Tamás | ART Models

A bejegyzés trackback címe:

https://andyou.blog.hu/api/trackback/id/tr312245214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása