Kifutón a Népszabi, divatba jött a lámaság, a banán az új pezsgőkaviár
2016. október 16. írta: andyou

Kifutón a Népszabi, divatba jött a lámaság, a banán az új pezsgőkaviár

Top 3 inspiráló darab a Mercedes Benz Fashion Week szombati bemutatóiról

A mai nap után bátran kijelenthetem: Mercedes Benz Fashion Week Central Europe évről évre inspirálóbb. Az egy dolog, hogy idén már tényleg kifogástalan a szervezés, elegáns a körítés - főleg a finecut installációival, profi a staff, és határozottan finom a Tschibo kávé a szünetekben. (Bevallom, mondjuk a gyümölcsös Jana vizek picit hiányoznak...)
Egyszóval végtelenül dögös a divatesemény. Mindezek mellett a tervezők is elrugaszkodottabbak, láthatólag teret hódít a hazai palettán valami nagyon új látásmód. Engedjétek meg, hogy ennek a gondolatomnak tükrében a három leginspirálóbb darabot prezentáljam a szombati napról!

1. #láma

jesuisbelle_10.jpg

Ezek csak lámák. A highfashion ruhákon. Iróniából kitűnő, ötös, Je Suis Belle leülhetsz.

 

2. #népszabi

thefour_1.jpg

A divat a művészet határterületeként is értelmezhető, mert ugye miért ne?! Az igazán menő kortárs művész pedig reagál az aktualitásokra. Így ma a The Four két ötöst is bezsebelt: reakcióidőből, és szerepvállalásból is. 

3. #banán 

banan_1.jpg

Ja igen, és akkor a harmadik ötös is goes to The Four! Nem másból mint TROLLKODÁSBÓL. Valami óriási ironiafaktor szabadul fel akkor, ha brandelt banánokat teszel igazi jó sznob divatkedvelők ültetőkártyája mellé ajándékba. "Nincs is annál szórakoztatóbb, mint ha jól öltözött emberek banánt majszolnak a sötétben!"-állítja a The Four. Zsenik! 
elegáns 
Holnap folytatjuk - nagyon izgulunk MI JÖHET MÉG? Ha kíváncsi vagy a MBFWCE&U közvetítésre kövess minket a Facebookon vagy Instagramon.

Rita Zsófia

A bejegyzés trackback címe:

https://andyou.blog.hu/api/trackback/id/tr4811810855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása