Benned is ott van
2016. szeptember 19. írta: andyou

Benned is ott van

A 7 főbűn

Mindenki úgy beszél a 7 eredendő főbűnről, mintha máglyára való dolog lenne. Miközben ezek a bűnök apró bűnök, amikből eredeztetik az összeset. Még az egyház számára is megbocsájthatóak, akkor miért ne tennénk mi is? Íme a 7 főbűn, ahogyan mi látjuk a divat lencséjén keresztül.

 

A Biblia szerint ezek a bűnök megbocsájthatóak, mégis azért kell óvakodnunk tőlük, mert ezek vezetnek ahhoz, hogy a tízparancsolatot is megszegjük. Nyilván már nem élünk középkori kolostorban állandó kontroll alatt, és a mai világban elnézzük magunknak, ha éppen lusták vagyunk egy kicsit, ha éppen irigyek vagyunk, vagy ne adj’ isten haragszunk valakire de nagyon. Miért? Mert ezeket át kell élni, engedni kell magunknak némi botlást, hogy azokból tanulhassunk, és ezáltal többek legyünk.

Ha pedig szeretnéd elkészíteni magadnak az irigység teljes sminkjét magadnak a zseniális arany szájjal, akkor kattints ide!

Köszönjük a stábnak:
Fotó: César G. Touset @Touset Media
Modell: Réka Fédra Ablonczay - Face Model Management
Fotó koordinátor: Pusztai Olivér
Styling: Kiss Márk 
Styling asszisztens: Mezei Nárcis
Smink: Németh Bianka
Haj: Pazár Misi @ Haute Couture Academy és Fodrászat
Studió: Studio Z

A bejegyzés trackback címe:

https://andyou.blog.hu/api/trackback/id/tr6411723625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása